Пројектовање софтвера – пријава за први колоквијум 2020. године

Због изузетно сложених околности у којима се одржава коловијум, јако је важно да се пријавите на колоквијум САМО УКОЛИКО ЋЕТЕ НА ЊЕГА СИГУРНО ИЗАЋИ!
Уколико се не пријавите за полагање првог колоквијума нећете моћи да га полажете.
Уколико се пријавите за полагање првог колоквијума, а на њега не изађете, биће вам онемогућено полагање другог колоквијума.
Због свега наведеног, пријава ће бити омогућена све до понедељка 23.11.2020. у 19ч.
Зато је важно да са пријавом сачекате до посљедњег тренутка и да уколико имате било каквих симптома и сумњате да постоји могућност да сте заражени, да се на колоквијум не пријављујете. Ако сте у претходним данима имали неку сумњу, али се тестирањем показало да нисте заражени, или већ неко време није било симптома и сигурни сте да је безбедно (за све) да на колоквијум изађете, тек тада се пријавите.
НАЈГОРИ СЦЕНАРИО ЈЕ ДА СЕ ПРИЈАВИТЕ И ДА ИАКО ИМАТЕ СИМПТОМЕ ИЗАЂЕТЕ НА ПОЛАГАЊЕ ЗБОГ СТРАХА ДА НЕЋЕТЕ МОЋИ ДА ПОЛАЖЕТЕ ДРУГИ КОЛОКВИЈУМ!
Уколико сте се ипак пријавили, а онда схватили да нећете моћи да изађете на полагање, јавите се поруком на Teams платформи предметном наставнику до понедељка у 21ч.
Распоред полагања ће бити објављен најраније у понедељак у 21ч. Због ситуације која отежава организовање колоквијума, молимо вас за разумевање и стрпљење при очекивању објављивања распореда полагања.
Пријаву попунити ћириличним писмом!
Пријаву можете извршити на следећем линку: [пријава]