Projektovanje softvera – prijava za prvi kolokvijum 2020. godine

Zbog izuzetno složenih okolnosti u kojima se održava kolovijum, jako je važno da se prijavite na kolokvijum SAMO UKOLIKO ĆETE NA NJEGA SIGURNO IZAĆI!
Ukoliko se ne prijavite za polaganje prvog kolokvijuma nećete moći da ga polažete.
Ukoliko se prijavite za polaganje prvog kolokvijuma, a na njega ne izađete, biće vam onemogućeno polaganje drugog kolokvijuma.
Zbog svega navedenog, prijava će biti omogućena sve do ponedeljka 23.11.2020. u 19č.
Zato je važno da sa prijavom sačekate do posljednjeg trenutka i da ukoliko imate bilo kakvih simptoma i sumnjate da postoji mogućnost da ste zaraženi, da se na kolokvijum ne prijavljujete. Ako ste u prethodnim danima imali neku sumnju, ali se testiranjem pokazalo da niste zaraženi, ili već neko vreme nije bilo simptoma i sigurni ste da je bezbedno (za sve) da na kolokvijum izađete, tek tada se prijavite.
NAJGORI SCENARIO JE DA SE PRIJAVITE I DA IAKO IMATE SIMPTOME IZAĐETE NA POLAGANJE ZBOG STRAHA DA NEĆETE MOĆI DA POLAŽETE DRUGI KOLOKVIJUM!
Ukoliko ste se ipak prijavili, a onda shvatili da nećete moći da izađete na polaganje, javite se porukom na Teams platformi predmetnom nastavniku do ponedeljka u 21č.
Raspored polaganja će biti objavljen najranije u ponedeljak u 21č. Zbog situacije koja otežava organizovanje kolokvijuma, molimo vas za razumevanje i strpljenje pri očekivanju objavljivanja rasporeda polaganja.
Prijavu popuniti ćiriličnim pismom!
Prijavu možete izvršiti na sledećem linku: [prijava]