Programiranje 1 – prijava za polaganje 1. kolokvijuma 2020. godine

VAŽNO OBAVEŠTENJE
Prijavljivanje će biti omogućeno do četvrtka 21.05.2020. god. u 12:00č.
Zbog promene u organizaciji polaganja 1. kolokvijuma prethodno prethodna prijava više nije važeća, pa molimo studente da se prijave za polaganje na sledećem linku: [prijava].
Ukoliko ste se već prijavili, molimo vas za razumevanje i obaveštavamo vas da TO UČINITE PONOVO, jer su prethodne prijave nevažeće i bez nove prijave neće biti omogućeno polaganje!
Molimo vas da se opredelite da li ćete izaći na polaganje 1. kolokvijuma ili celog usmenog dela ispita.
Studenti koji se opredele za polaganje 1. kolokvijuma, da bi položili usmeni deo ispita moraće da izađu i na 2. kolokvijum, ili na ispit u ispitnom roku.
Studenti koji se opredele za polaganje kompletnog usmenog dela ispita imaju priliku da već u ovom terminu polaganja polože ovaj deo ispita i oslobode se obaveze izlaska na 2. kolovijum ili na ovaj deo ispita u ispitnom roku.
U zavisnosti od toga za koji deo ispita se prijavljujete zavisiće način na koji ćete biti raspoređeni, kao i trajanje polaganja.
Zbog ograničenja u organizaciji, od izuzetnog je značaja da se prijavite AKO I SAMO AKO ĆETE IZAĆI NA POLAGANJE.  Studenti koji su se prijavili, a nisu izašli na polaganje biće sankcionisani.
Molimo vas da pažljivo popunite podatke ćiriličnim pismom.
Prijavljivanje će biti omogućeno do subote 23.05.2020. god. u 23:59č.

Programiranje 1 – prijava za 1. kolokvijum 2020. godine

Poštovane kolege,

Prijava za polaganje 1. kolokvijuma je omogućena preko Teams platforme.

1. kolokvijum će sadržati gradivo za kompletan usmeni deo ispita. Studenti koji polože prvi kolokvijum time su položili i usmeni deo ispita, a time ne moraju da izlaze na 2. kolokvijum. Pod istim uslovima biće organizovan i 2. kolokviju, što praktično znači da studenti imaju dve prilike da polože usmeni deo ispita i pre termina ispita u ispitnom roku.
Zbog ograničenja u organizaciji, od izuzetnog je značaja da se prijavite AKO I SAMO AKO ĆETE IZAĆI NA POLAGANJE. Studenti koji su se prijavili, a nisu izašli na polaganje biće sankcionisani.
Molimo vas da pažljivo popunite podatke ćiriličnim pismom.

Programiranje 1 – OBAVEŠTENJE

Zbog učešća članova Laboratorije za softversko inženjerstvo na međunarodnoj konferenciji Informacione Tehnologije – IT 2020, obaveštavamo studente da neće biti održana nastava u periodu od 18. 02. – 22. 02. iz sledećih predmeta:

  1. Programiranje 1
  2. Napredne Java tehnologije

Termini nadoknade nastave će biti naknadno objavljeni.

 

Članovi Laboratorije za softversko inženjerstvo

Projektovanje softvera, Softverski paterni, Napredne Java tehnologije – januarski ispitni rok

Poštovane koleginice i kolege,

Predaja seminarskih radova iz predmeta Softverski paterni održaće se 10.02.2020. u 9:00 časova u sali 403. Odbrana seminarskih radova, usmeni deo ispita i upis ocena održaće se u 10:00 časova u sali 101.

Usmeni deo ispita i upis ocena iz predmeta Projektovanje softvera održaće se 10.02.2020. u 10:00 časova u sali 101.

Odbrana seminarskih radova, usmeni deo ispita i upis ocena iz predmeta Napredne Java tehnologije održaće se 10.02.2020. u 10:00 časova u sali 101.

 

Osnove programiranja – februarski rok – odbrana seminarskog rada i usmeni deo ispita

Poštovane koleginice i kolege,

Predaja seminarskih radova (seminarski rad je potrebno odštampati) iz predmeta Osnove programiranja održaće se 07.02.2020. godine u 9:00 časova u kabinetu 403. Odbrana seminarskih radova, usmeni deo ispita i upis ocena održaće se istog dana u 09:30 časova u sali RC 111.

Za odbranu seminarskog rada studenti trebaju imati MS Access projekat u elektronskoj verziji (npr. na svom računaru, USB memoriji, mrežnom disku, mejlu).