Programiranje 1 – prijava za polaganje 1. kolokvijuma 2020. godine

VAŽNO OBAVEŠTENJE
Prijavljivanje će biti omogućeno do četvrtka 21.05.2020. god. u 12:00č.
Zbog promene u organizaciji polaganja 1. kolokvijuma prethodno prethodna prijava više nije važeća, pa molimo studente da se prijave za polaganje na sledećem linku: [prijava].
Ukoliko ste se već prijavili, molimo vas za razumevanje i obaveštavamo vas da TO UČINITE PONOVO, jer su prethodne prijave nevažeće i bez nove prijave neće biti omogućeno polaganje!
Molimo vas da se opredelite da li ćete izaći na polaganje 1. kolokvijuma ili celog usmenog dela ispita.
Studenti koji se opredele za polaganje 1. kolokvijuma, da bi položili usmeni deo ispita moraće da izađu i na 2. kolokvijum, ili na ispit u ispitnom roku.
Studenti koji se opredele za polaganje kompletnog usmenog dela ispita imaju priliku da već u ovom terminu polaganja polože ovaj deo ispita i oslobode se obaveze izlaska na 2. kolovijum ili na ovaj deo ispita u ispitnom roku.
U zavisnosti od toga za koji deo ispita se prijavljujete zavisiće način na koji ćete biti raspoređeni, kao i trajanje polaganja.
Zbog ograničenja u organizaciji, od izuzetnog je značaja da se prijavite AKO I SAMO AKO ĆETE IZAĆI NA POLAGANJE.  Studenti koji su se prijavili, a nisu izašli na polaganje biće sankcionisani.
Molimo vas da pažljivo popunite podatke ćiriličnim pismom.
Prijavljivanje će biti omogućeno do subote 23.05.2020. god. u 23:59č.