Програмирање 1 – пријава за полагање 1. колоквијума 2020. године

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ
Пријављивање ће бити омогућено до четвртка 21.05.2020. год. у 12:00ч.
Због промене у организацији полагања 1. колоквијума претходно претходна пријава више није важећа, па молимо студенте да се пријаве за полагање на следећем линку: [пријава].
Уколико сте се већ пријавили, молимо вас за разумевање и обавештавамо вас да ТО УЧИНИТЕ ПОНОВО, јер су претходне пријаве неважеће и без нове пријаве неће бити омогућено полагање!
Молимо вас да се определите да ли ћете изаћи на полагање 1. колоквијума или целог усменог дела испита.
Студенти који се определе за полагање 1. колоквијума, да би положили усмени део испита мораће да изађу и на 2. колоквијум, или на испит у испитном року.
Студенти који се определе за полагање комплетног усменог дела испита имају прилику да већ у овом термину полагања положе овај део испита и ослободе се обавезе изласка на 2. коловијум или на овај део испита у испитном року.
У зависности од тога за који део испита се пријављујете зависиће начин на који ћете бити распоређени, као и трајање полагања.
Због ограничења у организацији, од изузетног је значаја да се пријавите АКО И САМО АКО ЋЕТЕ ИЗАЋИ НА ПОЛАГАЊЕ.  Студенти који су се пријавили, а нису изашли на полагање биће санкционисани.
Молимо вас да пажљиво попуните податке ћириличним писмом.
Пријављивање ће бити омогућено до суботе 23.05.2020. год. у 23:59ч.